WAT MAAKT JOU GELUKKIG?

Van de ene op de andere dag is plotseling alles anders. De wereld op zijn kop! Wat eens zo normaal was, is nu niet meer vanzelfsprekend. Ook kinderen zaten plotseling thuis, konden niet naar school, naar hun sport en naar oma en opa toe. Dit was de aanleiding voor het project Gelukverspreiders. Gelukverspreiders is een initiatief van Lucky You & More.

Gelukverspreiders helpt kinderen deze Corona tijd ‘een plekje’ te geven en laat ze nadenken over wat hen nu ECHT gelukkig maakt. Met de Geluksroute verspreiden kinderen hun geluk door de stad zodat ook andere mensen die worstelen met deze Corona tijd worden gesteund. Hierdoor ontstaan mooie verbindingen. 

Kinderen van basisschool de Westwijzer, kindcentrum Mozaïek, basisschool de Vuurvogel, basisschool de Stroom, kindcentrum de Bundertjes en basisschool ‘t Hout hebben prachtige tekeningen, verhalen en gedichten gemaakt. 

Alle tekeningen, verhalen en gedichten van kinderen zijn

opgeslagen in dit virtueel museum. Hieronder vind je de geselecteerde kunstwerken die te bewonderen zijn in het Openluchtmuseum.

Openluchtmuseum:
expositie Gelukverspeiders
1 juli 2020 - 30 augustus 2020

De oude bibliotheek, de Markt, Helmond

Geluksroute: 
kunstwerken voor de ramen bij de deelnemende kinderen thuis 
1 juli 2020 - 30 augustus 2020

door de wijken van Helmond.

Meer informatie:

Myrna Welten, LEVgroep, myrna.welten@levgroep.nl

Fleur Flipsen, Lucky You & More, fleur@luckyyouandmore.nl 

www.luckyyouandmore.nl

 
 

Mede mogelijk gemaakt door:

Lucky You & More, LEVgroep, Gemeente Helmond, Bs Westwijzer, OKC de Stroom, IKC de Bundertjes, KC Mozaïek, OBS 't Hout, BBS de vuurvogel, Cultuurcontact, T+HUIS, Openlucht Galleries Helmond.

logo's3.jpg
 

©2020 gelukverspreiders - virtueelmuseum

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now